fbpx
  1. Bytt ut brus og øl med vann. Det kan spare deg for 500 kcal., noe du får bare med å drikke et par glass. Kortvarig smaksopplevelse som med daglig inntak øker kaloriinntaket. Nytelsesmiddel som kan brukes til selskap. Sukker og vann er hovedingrediensene. Kjøp små flasker, da unngår du rester som du ikke vil kaste – du fungerer som utslagsvask!
  2. Prioritere en tur på minst en halvtime daglig. Gå eller jogge, pulsen må opp – å bli svett gjør at dusjen etterpå føles mye bedre. Det er positivt for fysisk og psykisk helse, og styrker immunforsvaret ditt. Du øker oksygenopptaket, noe som gjør at du får bedre yteevne. Positive effekter på vekt, helse og generelt velvære.
  3. Kutt ferdigmat med høyt kaloriinnhold. Sjekk innholdsfortegnelsen – hvor høyt oppe på lista ligger karbohydrater og fett. Vær obs på tilsetningsstoffer og kamuflert sukker som ikke alltid betegnes som karbohydrater. Se over handlekurven før du går i kassa. Tenk litt «tallerkenmetoden» – to deler frukt og grønt, 1 del proteiner og 1 del karbohydrater. Karbohydrater da i form av poteter, brød. Sjokolade, kjeks, søt gjærbakst er med å holde vekta oppe.

Dette er enkelt å gjennomføre, for de fleste er det bare å bestemme seg.

Hvorfor gjennomføre dette?

Dette er en god test for deg selv, om du faktisk kan gjennomføre en så enkel plan. Forteller mye om hvor motivert du er for å endre livsstilen din for å få en lettere hverdag. Vei deg, følg disse rådene i 4 uker og se om noe skjer, også følelsen av velvære, energi og økt overskudd. Noter daglig, hva innebar endringen for deg – hva du spiste og drakk!

Du er på god vei til å endre tankene dine om mat. Vårt ubevisste sinn lagrer all informasjon og erfaringer vi har tilegnet oss, og kan ha stor betydning for hva og hvordan vi velger å spise. Syns du det hadde noen effekt? Var denne enkle tilnærmingen nyttig? Syns du dette var spennende, men du står fortsatt fast, og gjerne vil lære mer, tilbyr jeg deg helsecoaching.

Eller kjenner du at dette vil du dypere inn i, og vil komme skikkelig i gang NÅ, så kan du selvsagt ta kontakt.

Book gratistime eller 6 timers coachingprogram. LES MER HER