fbpx

 Forebygger og leger

Aloe Vera har i mange år gitt fantastiske resultater hos mennesker. Den er også virksom i dyrenes verden. Det foreligger de beste erfaringer fra mennesker som har brukt produkter med Aloe Vera på sine hester, hunder, katter — ja til og med på fugler.

Ernæringsfeil, manglende bevegelse og stressfaktorer fører hos dyr – akkurat. som hos mennesker til et svakere immunforsvar. Hos dyrene kan det. for eksempel føre til en glansløs pels, fordøyelsesproblemer, kroniske pusteproblemer, leddsykdommer og til sykdommer i hjerte/ karsystemet.( sitat fra: Aloe Vera leger, pleier, vedlikeholder av professor Joachim Lindena/ Christiane Neuendorff)

Engelske veterinærer bruker i stor grad Aloe Vera i sin praksis.

Vanlige plager hos hunder kan lindres med Aloe Vera:

-Tørr hud og pels -Mage/ tarm (diare, forstoppelse, katarr)
-Hudallergier -Tannkjøttproblemer
-Insektsstikk -Kløe i øregangen
-Poteeksem -Sår og kuttskader
-Vedvarende betennelser -Hudinfeksjoner
-Forbrenninger -Byller
-Hyppige, gjentagende infeksjoner -Kronisk slapphet/ smerter